SAMSUN / ÇARŞAMBA - Damlataş İlkokulu

DEĞERLİ VELİLERİMİZE DUYURULUR..!

MEB 2023/28 Sayılı Genelgenin 10.Maddesi “Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak, ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturulacaktır. Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak gerekli tedbirler alınacaktır.” ibaresi gereği öğretmen-veli görüşmelerini daha etkili ve verimli kılmak amacıyla velilerimiz, belirlenen gün ve saatlerde öğretmenlerimizle bireysel görüşmelerini gerçekleştirebilirler.

Ara

Öğrencilerimizin okul kıyafeti görseldeki gibidir, kırmızı renk sadece üst penye (kısa kol-uzun kol). Serbest rekabet şartlarına göre velilerimiz kıyafetleri istedikleri mağazalardan temin edebilirler.