23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğrencilerimiz tarafından pandemi sebebiyle evlerde çoşkuyla kutlandı. Şiirler ve özlü söz videoları çekip öğretmenlerine ulaştıran öğrencilerimizin 23 Nisan çoşkusu gözlerinden okundu. Damlataş İlkokulu Müdürlüğü olarak 23 Nisan resim yarışması düzenlendi. Çok sayıda öğrenci resim yarışmasına başvurdu ve dereceye girenlere 23.04.2021 Cuma günü ödülleri Okul Aile Birliği Başkanı Recep ÖZTÜRK tarafından taktim edildi.

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa ÖZDEMİR okulumuzu ziyaret etti.Okulumuzda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak öğretmenlerimizle görüştü.Covid-19 salgın tedbirleri kapsamında hassas olunması gerektiğini vurgulayan müdürümüz iyi dilek ve temennilerini belirterek bizleri mutlu etti.

Damlataş İlkokulu 18 Mart Çanakkale Zaferini çoşkuyla kutladı ve şehitlerimizi minnetle andı. Törene öğrenciler, öğretmenler ve okul idaresi aktif katılımda bulundu. Geçtiğimiz günlerde 12 Mart Milli Marşımızın kabulü senei devriyesi münasebeti ile İstiklal Marşımızın Güzel Okuma Yarışma sonuçlarına göre öğrencilerimizin ödülleri sahiplerine kavuştu. Ayrıca 8 yıldır okulumuza katkılarından dolayı Beden Eğitimi Öğretmenimiz Nazlı EYÜBOĞLU'na Kaymakamlık tarafından layık görülen Başarı Belgesi taktim edildi.